El Grup Alba prepara el llançament d’un calendari d’advent solidari per aquest Nadal

L’entitat vol reinventar del concepte del calendari que feia cada any amb una nova proposta en col·laboració amb l’obrador de galetes El Rosal que enguany celebra el seu centenari. 

Aquest any des del Grup Alba, l’Ampa de l’Escola i la cooperativa Lleure Quàlia han decidit reinventar el calendari solidari que protagonitzen cada any els infants de l’escola per un calendari d’advent, una proposta que esperen que enganxi als més petits i que animi a les famílies a comprar-lo i a col·laborar amb el projecte.

Les 24 finestretes del calendari d’advent que van del dia 1 de desembre fins al 24 de desembre, un dia abans de Nadal, amaguen a dins les famoses galetes de l’obrador El Rosal, els arrugats. D’aquesta manera l’obrador de galetes del Grup Alba participa també en aquesta iniciativa coincidint aquest any amb la celebració del seu centenari.

A més, els responsables de la idea han volgut fer un símil amb la història de Charlie i la fàbrica de xocolata amagant entre el miler de calendaris que s’imprimiran 5 arrugats d’or. Els afortunats o afortunades que els trobin tindran com a premi el conte que explica la història d’aquestes galetes escrita pel Carles Capdevila i una visita molt especial a l’obrador El Rosal.

Tots els beneficis que es facin amb el calendari aniran destinats com cada any a fer possible les colònies, casals i altres activitats de lleure dels infants de l’Escola, així com millores tecnològiques i d’accessibilitat del centre educatiu. Aquest any amb la situació de pandèmia el lleure es fa més complicat que mai degut als grups bombolla que obliguen a l’entitat a multiplicar els recursos i els suports necessaris per atendre a cada grup amb la màxima seguretat i qualitat del servei.

Aquesta original iniciativa compta ja amb diferents suports i col·laboracions com el de l’empresa de serveis logístics Ondara Logística. Amb ells ja els uneix una llarga relació perquè sempre han comptat amb l’entitat per contractar-los diferents serveis. Aquest any van una mica més enllà i participen en el finançament del calendari.

Els responsables de la iniciativa estan preparant també una campanya de difusió amb diferents personatges públics coneguts que donaran suport al projecte.

De moment ja es pot comprar de manera anticipada a la botiga online d’Alba (botiga.aalba.cat) i a partir de la primera setmana de novembre a diferents punts de venda i parades que s’organitzaran.

Més informació: www.aalba.cat/calendariadventsolidari

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.