El Grup de Teatre BAT presenta durant aquestes festes la comèdia “Casats per amor a la pasta”

Després d’uns mesos de molta incertesa, per saber si aquest any podríem presentar alguna obra de teatre com ja es costum, per les festes de Nadal a Tàrrega,  la nostra entitat ha fet un esforç molt gran. I sobretot els actors, actrius i direcció, ajornant assajos, canvis d’horaris constantment, quarantenes,  tots els assajos amb les mesures pertinents, gel, mascaretes etc… per poder estrenar la comèdia “Casats per amor a la pasta” de Lluís Coquard i sota la direcció  Joan Ribó.

Dies; divendres 25 i dissabte 26 de desembre a les  20:00 h  i el diumenge 27 de desembre  a les 19:00 h. Al Teatre Ateneu.

Sinopsis.Una mare vídua i tres filles, arruïnades pel ritme de vida, es llancen a la cacera d’un marit milionari, tant és qui sigui el senyor, l’únic que compta és que tingui un bon compte corrent per poder sostenir el luxe que aparenten. A tot això, hi posarà cullerada la Justa, “una minyona” molt especial, també l’administrador de les finances, enamorat d’una de les filles i el fill del milionari, que fa sopes, i voldrà fer un tastet de les filles de la vídua. Una comèdia d’amor, d’amor a la pasta, on tot s’hi val, però, on Cupido tindrà l’última paraula.

Repartiment. Sònia Balcells, Mercè Riera, Marta Berzosa, Maria Nadal, Silvia Clop, Alexandre Barquets, Julian Pérez, Carles Cabrera. Un bon elenc artístic on és combina  l’experiència teatral d’alguns actors, i les ganes dels inexperts que es posaran per primera vegada davant el públic.

Aportació 10 €, carnet jove 5€. Venda anticipada d’entrades a la Botiga del Museu  del 14 al22 de desembre. Taquilla oberta una hora abans de la funció. Aforament limitat al 50%.

BAT

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.