El grup Xiula triomfa al Teatre Ateneu de Tàrrega amb el seu nou espectacle musical per a públic familiar

El quartet presenta amb èxit el seu concert “Descontrol MParental”, inclòs en el cicle d’activitats “Nadal XICS” impulsat per la Regidoria de Cultura

El grup Xiula, consolidat com un dels referents de l’animació musical per al públic familiar, ha actuat a Tàrrega en el marc del nou cicle d’activitats “Nadal XICS”, organitzat per la Regidoria de Cultura. El quartet barceloní ha desgranat en dos concerts (a les 12h i a les 18h) al Teatre Ateneu el contingut del seu darrer disc, “Descontrol MParental”. L’espectacle ha estat tot un èxit i ha rebut molts aplaudiments gràcies a la seva combinació intel·ligent de música, humor i interacció amb el públic. Els Xiula volen fer riure, cantar i ballar a l’audiència si bé també reserven moments per a la reflexió sobre l’educació dels infants.

A més de l’actuació dels Xiula, l’apartat d’arts escèniques del “Nadal XICS” de Tàrrega ha inclòs una altra destacada proposta familiar: l’espectacle “MiraMiró” de Baal Dansa, un homenatge a l’obra del pintor Joan Miró que també obtingué una bona resposta de públic el passat 30 de desembre. Val a dir que el Teatre Ateneu ha aplicat els protocols corresponents de seguretat sanitària com és el cas de la limitació d’aforament. Educació, lleure i cultura s’agermanen en el nou cicle nadalenc impulsat des del consistori i amb què se substitueix el format tradicional del Parc de Nadal, aparcat a causa de la pandèmia. L’oferta es completa amb cinema, jocs, natura, tallers i aventures en format virtual mantenint l’esperit festiu del Nadal tot i la difícil situació actual.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.