El Mag Lari converteix Cal Tarragona en la Casa dels Àngels

Ja s’han obert les visites al públic d’aquesta casa senyorial del segle XVI

És Cal Tarragona de Castellserà i a partir d’ara també es coneixerà com La Casa dels Àngels. Després d’encadenar-hi llinatges de la família Tarragona des del s XVI, ara en aquesta casa hi viu el Mag Lari. Una casa plena de d’història i misteris que el Mag Lari els ha convertit en el relat de les visites que s’hi poden fer. Per aquesta casa senyorial hi ha passat Pau Casals i Felip V, el Papa Piu VII l’havia autoritzat per poder celebrar-hi eucaristies, i segons explica la llegenda el Sant Grial de l’últim sopar va passar una nit en aquestes estances.

La part més misteriosa i fins tot terrorífica de la casa explica que la bruixa de Menàrguens, Francina Redorta, hi va fer vida abans que la pengessin al Tossal de les Forques de Castellserà. Precisament aquest dues històries son el fil conductor de les visites que el Mag Lari ha obert al públic.

Una nova proposta cultural al municipi de l’Urgell que es complementa amb una visita a la col·lecció personal del Mag Lari sobre Michael Jackson on s’hi poden trobar al voltant de 300 articles originals de l’estrella del pop dels prop de 1000 que té el mag. La casa dels Àngels però també compta amb una petit café-teatre, el Petit Llantiol, emulant al teatre del Raval de Barcelona. Tot plegat un atractiu turístic que el mag ja ha mostrat als veïns del municipi que l’han rebut amb els braços oberts.

A més a més la casa dels Àngels També disposa d’un petit espai gastronòmic situat a les antigues porqueres de Cal Tarragona, una proposta gastronòmica que se suma a l’oferta del municipi.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.