El Maria Canals porta cua a Cervera omple de música i curiositat el carrer

Durant tot el dia d’avui els escolars de Cervera podran mirar, experimentar, escoltar i tocar els dos pianos de cua que el concurs de pianos Maria Canals ha instal·lat a la Plaça Major i al Fossar dins el programa, El Maria Canals porta cua a Cervera.
Primer els han explicat que és un piano de cua i com funciona i quina ha estat l’evolució de la interpretació d’aquest instrument al llarg del temps.
Alguns alumnes de piano del conservatori de Cervera han tingut l’oportunitat de demostrar els seus coneixements. I d’altres que mai han tocat un piano han pogut ser intèrprets per un dia.

El Concurs de Piano Maria Canals que se celebra a Barcelona i és un dels més prestigiosos del món pretén atansar la música i el piano als nens i nenes traient els pianos als carrers de Cervera. L’acció també serveix per reivindicar que tothom pot tocar un instrument.

En aquesta tercera edició també s’ha previst una sessió didàctica per a adults, el contacontes titulat Shuman en Dansa, una flashmob musical i el concert de Enrique Bagaría que tancarà la jornada.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.