El Mercat Medieval de Guimerà rep uns 15.000 visitants repetint la xifra de l’any passat

Guimerà conserva una arquitectura de tipologia medieval que està catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional i el Mercat Medieval ja fa 21 anys que posa en valor el patrimoni amb aquesta festa. La vila s’ha tornat a omplir de paradetes, espectacles, oficis i animacions i repeteix la xifra dels 15.000 visitants de l’edició passada.

Com cada mes d’agost paisatge vertical de Guimerà i els seus carrers amaguen durant un cap de setmana el Mercat Medieval, una tradició de 21 anys que aplega uns 120 paradistes i atrau a visitants vinguts d’arreu de Catalunya. Una quinzena d’artesans també hi mostren l’art dels oficis antics. La gran varietat de productes de proximitat que hi ha, les representacions i animacions i sobretot l’ambient festiu són els principals atractius d’aquest mecat.

L’organització s’ha mostrat molt satisfeta d’aquesta edició que tot i la pluja de dissabte a la tarda ha acollit força visitants. Enguany l’espectacle nocturn s’ha ambientat amb la presència dels jueus a la vila.

Els jocs infantils, l’ambientació i els espectacles que sorprenen a cada cantonada acosten el passat medieval de Guimerà.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.