El mes d’octubre tanca a l’Urgell amb 648’54 punts de risc de rebrot i una velocitat de contagi de 0’94

A Tàrrega, el risc de rebrot és de 826’73 amb una velocitat de contagi de 1’07

Durant el mes d’octubre que acabem de deixar enrere, el coronavirus ha tornat a agafar força a Catalunya i també a la nostra comarca. Per això, avui que tenim les dades actualitzades de tot el mes, fem un repàs de l’evolució de la pandèmia a la comarca de l’Urgell.

El mes d’octubre ha tancat amb un risc de rebrot de 648’54 segons les últimes dades publicades per salut a través del web dadescovid.cat, mentre que fa una setmana era de 853 punts. El punt màxim aquest mes d’octubre ha estat de 867 punts la setmana del 21 al 27 d’octubre.

Pel que fa a la velocitat de contagi, el mes acaba amb 0’94 de Rt, un punt per sota del màxim del mes d’octubre, que va arribar fins als 1’95 punts de velocitat de contagi la setmana del 6 al 12 d’octubre.
Segons aquestes dades a la comarca de l’Urgell han mort 6 persones a conseqüència de la Covid durant el mes d’octubre.

Si ens fixem en les últimes dades fetes públiques, avui hi ha 19 persones ingressades i 3 es troben a l’UCI. A la comarca de l’Urgell, des que va començar la pandèmia s’han acumulat 1.316 casos i 26 defuncions.

Pel que fa a la ciutat de Tàrrega, el risc de rebrot és de 826’73 amb una velocitat de contagi de 1’07. Actualment hi ha 618 casos positius acumulats des que va començar la pandèmia.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.