El mes vinent iniciaran la renovació del ferm de la Ronda dels Comtes de Barcelona, finançada per la Diputació de Lleida

sinaturarondabarnaL’Ajuntament de Tàrrega ha signat l’acta de replanteig que dóna llum verda a les obres de renovació del ferm a la Ronda dels Comtes de Barcelona, un dels vials de circumval·lació de la capital de l’Urgell. Es preveu que els treballs, adjudicats a l’empresa Sorigué per un import de 150.000 euros, s’iniciïn aquest mes de març. La Diputació de Lleida sufragarà íntegrament el cost de la intervenció i ja s’ha encarregat prèviament de redactar, licitar i adjudicar el projecte. Han signat avui el document a la Casa Consistorial l’alcaldessa Rosa Maria Perelló, tècnics de la corporació provincial i representants de Sorigué, acompanyats del regidor de Serveis Municipals, Santi Costa. La Ronda dels Comtes de Barcelona és una carretera de vora 1 quilòmetre de longitud (935 metres) que circumval·la el nucli urbà pel vessant nord-est entre les rotondes de les places de Riambau i Andorra. Amb els anys, el paviment s’ha anat deteriorant i actualment presenta nombrosos sots i fissures.

Arranjaments previs al gruix de l’obra a càrrec de la Brigada Municipal

L’execució de les obres contempla l’aplicació d’un nou conglomerat asfàltic en tot el traçat amb capes de diferents gruixos. També s’ha previst la construcció d’un drenatge profund per tal d’assegurar que les capes del ferm treballin en sec. La Brigada Municipal de Tàrrega durà a terme els arranjaments previs al gruix de l’obra. La Ronda dels Comtes de Barcelona compta amb dos carrils i vorals que sumen 8 metres d’amplada. Al tram comprès dins el polígon Riambau, però, es desdoblen els carrils (dos per cada sentit). Tanmateix, el vial inclou un viaducte sota el qual transcorre la línia ferroviària Lleida – Manresa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.