El Ministeri d’Educació planteja que a l’estiu es facin “activitats de reforç”

Una escola d’Igualada amb un rètol en què s’informa del tancament, el 13 de març del 2020 (horitzontal).

Estat i comunitats acorden no estendre el curs més enllà del juny

ACN Madrid .- El govern espanyol i les Comunitats Autònomes han acordat aquest dimecres que el curs escolar acabarà al mes de juny, com habitualment, i no s’allargarà més enllà per recuperar les jornades perdudes fruit del tancament de les escoles. A canvi, el govern espanyol ha plantejat als consellers que les seves administracions organitzin o donin suport a la realització d’activitats de reforçament durant el període estival, això és a partir de juliol.
Segons ha transmès el govern espanyol, seria un reforçament “en formes diverses i combinat amb activitats lúdiques” que poden estar promogudes per altres administracions o organitzacions, i que poden comptar amb voluntaris, però sempre en contacte amb els centres educatius i els docents.

L’executiu espanyol clarificarà aquesta proposta a la roda de premsa que la ministra dEducació, Isabel Celaá, oferirà a La Moncloa a partir de les 18.30h.

El Ministeri busca d’aquesta manera donar resposta a les peticions que li han fet diversos col·lectius, però queda per resoldre quina administració es farà càrrec del cost d’aquests cursos i activitats, i a qui aniran dirigits.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.