El Monestir de Vallbona de les Monges acull la quarta edició del Cicle de concerts La Pedra Parla

El Claustre del monestir cistercenc de Vallbona de les Monges, ha estat l’escenariaquest cap de setmana, del cicle de concerts La Pedra parla.
Un repertori musical, uns artistes i una durarà dels concerts pensats per aquest espai i amb la voluntat de no interferir en els oficies i en la vida de la comunitat religiosa.
El primer dels tres concerts ha anat a càrrec del jove conjunt vocal i instrumental O Vos Omnes, un dels grups vocals de música antiga amb més projecció de Catalunya dirigit per Xavier Pastrana. Han ofert un programa barroc protagonitzat per Charpentier amb la interpretació de l’oratori més influent de la seva època.
El segon concert l’ha ofert el pianista Josep Maria Colom amb obres de Debussy i Chopin. I el diumenge al matí ha estat el torn de l’actriu i soprano, Anna Moliner acompanyada al piano per Jordi Domènech
Una proposta que va més enllà de la música
Aquesta ha estat la quarta edició de La pedra Parla, un cicle musical organitzat per l’Agencia Catalana del Patrimoni Cultural amb la col·laboració de la comunitat religiosa del Monestir de Vallbona de les Monges.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.