El Museu Comarcal de l’Urgell – Tàrrega inaugura la mostra “Somnis emergents” de la il·lustradora lleidatana Sònia Alins

TargetóEl Museu Comarcal de l’Urgell – Tàrrega inaugura el divendres 5 d’octubre (8 vespre) l’exposició “Somnis emergents” de l’artista lleidatana Sònia Alins. És un recorregut per la producció més recent de la il·lustradora, on també inclou una completa selecció de la premiada sèrie “Dones d’aigua”. En total, s‘exhibiran una seixantena de creacions. L’obra de Sònia Alins parteix de la il·lustració com a eina principal d’expressió i amplia els horitzons a través del collage i del seu interès per crear atmosferes en espais tridimensionals. Són com poemes visuals sobre temàtiques diverses, però amb una única protagonista: la dona. “La dona com a subjecte que sent, que pateix, que estima, que viu i lluita per no enfonsar-se”, explica l’autora. La mostra romandrà oberta fins al 25 de novembre.

 

Una trajectòria artística reconeguda internacionalment

Sònia Alins ha obtingut dues medalles d’or al Salon des Beaux Arts 2017 atorgat per la Société Nationale des Beaux Arts; ha estat premiada amb el Second Place Prize a l’East West Art Award Competition 2017 (Londres) i amb un Bronze A’Design Award 2017 (Milà). A més, la il·lustradora ha estat finalista als World Illustration Awards 2016 i 2018 (Londres); Merit Winner al 3×3 International Illustration Show nº 14 (Nova York); i Selected Winner als certàmens Illustrators 60 Annual Competition (Nova York), Illustration West 56 Competition (Los Angeles) i a la 6ª edició dels Latin American Illustration (Nova York).

 

 

“SOMNIS EMERGENTS” de Sònia Alins · Del 5 d’octubre al 25 de novembre de 2018

MUSEU COMARCAL DE L’URGELL – TÀRREGA (Carrer Major, 11)

 

  • De dilluns a dimecres, de 10 a 14 h.
  • De dijous a diumenge, de 10 a 14 h. i de 19 a 21 h. (i també altres dies festius)

 

 

Web oficial de Sònia Alins

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.