El Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega organitza diverses activitats pel Dia Internacional dels Museus

El Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega, ha organitzat tot un seguit d’actes per celebrar el Dia Internacional dels Museus.
El primer avui dijous, amb una conferència del cicle, després de l’expulsió, en referència als jueus, i que porta per títol, Conversos a la Segarra Urgell, la difícil existència.
Les activitats continuaran dissabte a les vuit de la tarda amb la presentació de la imatge d’una verge del Brasil que es troba a l’Urgell i a la que si li atorga la capacitat d’obrar miracles.
A continuació faran un recorregut per l’exposició, Topografia Urbana de Tàrrega, que actualment es pot veure al museu i seguidament es farà una visita guiada a alguns dels indrets de la ciutat que apareixen a l’exposició
Per finalitzar els actes es projectarà el documental, Vents del Mustang, de Josep Maria Canyameras, que hi serà present igual que l’artista Jaume Amigó que és un dels protagonistes.
Els museus que forment part de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida han organitzat una cinquantena d’actes pel Dia Internacional dels Museus.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.