El pallasso Marcel Gros s’estrena a Tàrrega com a creador plàstic

La Sala Marsà inaugura una exposició en què el popular clown presenta els seus “divertiments gràfics” · També s’exhibeixen objectes dels seus 25 anys de carrera artística en solitari

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha inaugurat  la primera exposició d’art plàstic pel pallasso Marcel Gros. La mostra, que du per nom Una mica de poc, exhibeix una cinquantena de “collages” que l’autor ha batejat com “divertiments gràfics” o “fun graphics”. Marcel Gros ha explicat que les peces, no exemptes de detalls autobiogràfics, capgiren imatges de la realitat per acostar-les al seu univers de pallasso. Algunes de les obres exhibides, a més, també cerquen la interacció amb el visitant. Així mateix, al costat de creació gràfica pròpia, Marcel Gros exhibeix objectes característics de la seva trajectòria com a clown. La capital de l’Urgell proposa així al públic una visita al món particular de Marcel Gros just quan fa 25 anys que es posà el nas vermell com a pallasso en solitari.

 

En el decurs de l’acte inaugural, l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha celebrat el fet que la mostra hagi coincidit amb la celebració de FiraTàrrega, esdeveniment en què Marcel Gros també actuà durant les primeres edicions. A l’acte també han assistit Raül Palacios, regidor de Cultura; Xavier Garcia, comissari de la mostra; i Oriol Martí, director executiu de FiraTàrrega. Una mica de poc romandrà oberta fins al 25 de setembre. La proposta forma part del nou cicle d’exposicions coordinades per la Regidoria de Cultura, el qual s’allargarà fins al desembre amb una desena de suggeriments.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.