El Pla de Consum de Fruita a les Escoles continuarà el curs vinent

Poma, pastanaga i nespres. Aquestes són les fruites i hortalisses que aquest mes es distribueixen entre els alumnes de l’Escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega. Són de temporada i els nens i nenes les mengen a l’hora del pati complementant l’esmorzar que porten de casa. Així funciona el Pla de Consum de Fruita a les Escoles, un pla finançat per la Unió Europea i coordinat pels departaments d’agricultura, salut i ensenyament. Es va posar en marxa l’any 2009 i des d’aleshores se’n beneficien els nens i nenes de primària. La Unió Europea va estar a punt de suprimir el pla però finalment la generalitat ha confirmat que continuarà el curs vinent. Per a les escoles s’ha convertit en una eina indispensable per a promoure una alimentació saludable entre els més petits.

Els nens i nenes degusten les diferents peces i com no pot ser d’una altra manera tenen predilecció per algunes fruites i verdures.

A l’escola Maria Mercè Marçal reben uns 800 quilos de fruita i hortalisses durant el curs a través del programa que es comença a aplicar a partir del segon trimestre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.