El ple de l’Ajuntament de Tàrrega aprova el cartipàs del nou equip de govern

Es va aprovar per unanimitat el cartipàs i les retribucions del nou equip de govern que disminueixen respecte a l’anterior legislatura

L’Ajuntament de Tàrrega va aprovar en ple extraordinari el cartipàs i les retribucions del nou equip de govern. El nou executiu de la capital de l’Urgell tindrà tres dedicacions exclusives, la de l’alcaldessa Àrea Pijuan, la de Miquel Nadal al capdavant de les àrees de cultura, habitatge i participació i la d’Alba Castellana liderant les àrees d’educació, Acció Social i Ciutadania i Feminisme.

Els sis regidors restants del nou equip de govern tindran dedicacions parcials entre el 5 i el 70%. Així doncs, Laia Recasens exercirà de 1a tinent d’alcalde i regidora de Serveis Municipals, Medi Ambient aigua i transició energètica amb un 70% de dedicació. Silveri Caro mantindrà la regidoria d’esports i salut amb un 55% de dedicació. Amb un 40% de dedicació Núria Robert i Jordi Badia lideraran les àrees de Promoció econòmica, Treball, Governació, Seguretat i Turisme en el cas de Robert i Finaces i Transparència per Badia. Teresa Arbones s’encarregarà de dirigir la regidoria de Pobles i Ruralitat amb un 15% de dedicació. Finalment, Jose Luis Marin tindrà un 5% de dedicació al capdavant de l’àrea d’urbanisme.

El nou cartipàs es va aprovar per unanimitat així com es va aprovar també el preu per hora dels membres de l’equip de govern que varia respecte a l’any passat i canvia en base de cada grup municipal.

El ple en sessió extraordinària també va aprovar les retribucions per assistència als òrgans col·legiats i comissions informatives que augmenten respecte de la passada legislatura.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.