El Ple de l’Ajuntament de Tàrrega aprova les bases per a la Beca d’Estudis Humanístics i Ciències Socials Joaquim Capdevila i Capdevila

Projecte conjunt amb el Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Maldà • El Ple també va aprovar un préstec per a la rehabilitació de l’antic edifici d’oficines de Cal Trepat

Aquest dijous 29 d’abril es va celebrar una nova sessió del Ple de l’Ajuntament on es va aprovar per unanimitat les bases de la Beca d’Estudis Humanístics i Ciències Socials Joaquim Capdevila i Capdevila. Aquesta beca té l’objectiu promoure una línia per contribuir a la producció d’estudis sobre humanitats i les ciències socials amb una dotació de 1.500 euros i durà el nom del lingüista i historiador Joaquim Capdevila i Capdevila (1967-2017), en un projecte conjunt amb el Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Maldà.

Un altre dels punts destacats que va rebre la llum verda va ser la modificació puntual del POUM relativa a la categorització del sistema d’equipaments en l’àmbit d’ampliació del Centre d’Assistència Primària de Tàrrega. Tots els partits del consistori van votar a favor i aquest nou pas permetrà seguir endavant amb el projecte per a la remodelació i ampliació de l’edifici del CAP.

El Ple, que va tenir una durada d’una hora, també va aprovar altres punts com el Complement de Productivitat per al personal de l’Ajuntament de Tàrrega i l’Ens Públic Empresarial Local Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega o un préstec a llarg termini per import de 392.000€ per la rehabilitació de l’antic edifici d’oficines de Cal Trepat.

La sessió va tenir format telemàtic i es pot recuperar al canal de YouTube del consistori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.