Assignats per sorteig els membres que integraran les meses de les Eleccions Generals del proper 23 de juliol a Tàrrega

Un total d’11.206 persones són cridades a les urnes el 23-J al municipi de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega, mitjançant sessió extraordinària del Ple celebrada avui dilluns 26 de juny, ha designat les persones membres que integraran les meses de les Eleccions Generals convocades per al proper 23 de juliol. Com ja és costum, un programa informàtic de l’Oficina del Cens Electoral ha escollit de forma aleatòria les persones que exerciran els càrrecs de president i vocals a les meses així com els suplents de cada càrrec si s’escau. Les persones que han sortit escollides rebran personalment la notificació.

El sorteig s’ha realitzat entre la ciutadania amb dret a vot de 18 a 70 anys d’edat. Per als comicis del 23-J un total d’11.206 persones són cridades a les urnes al municipi de Tàrrega, 315 més que en les anteriors eleccions a Corts Generals celebrades l’any 2019. La xifra suposa, per tant, un augment del 2,8% del cens electoral.

Si bé amb caràcter extraordinari, la sessió del Ple convocada avui dilluns ha estat la primera del nou mandat després de la constitució de la Corporació Municipal el passat 17 de juny. Així, els regidors i regidores s’han situat avui per primera vegada al lloc que ocuparan a la bancada del plenari durant els propers quatre anys.

D’altra banda, l’Ajuntament de Tàrrega ja treballa en la planificació de la jornada electoral del 23 de juliol. La capital de l’Urgell (que inclou també els pobles d’Altet, Claravalls, La Figuerosa, Riudovelles, Santa Maria de Montmagastrell i l’EMD El Talladell) habilitarà 12 col·legis electorals amb un total de 19 meses de votació. La distribució de les meses serà la mateixa que ja es va desplegar el passat 28 de maig amb motiu de les Eleccions Municipals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.