El Ple de Tàrrega aprova el nou cartipàs amb ERC com a nou soci de govern

Tàrrega va celebrar aquest dimarts un ple extraordinari per aprovar el nou cartipàs municipal després d’expulsar els dos regidors del PSC i de la incorporació del grup d’ERC-MES com a nou soci de l’equip de govern que ara estarà format per 11 regidors, un més dels que tenia fins al moment. El nou equip format ara per PdCAT i ERC van votar a favor del canvi, mentre que la CUP i Comú de Tàrrega hi van votar en contra i el PSC es va abstenir. Els socialistes van lamentar la decisió i van assegurar que continuarien treballant per la ciutat des de l’oposició.

Pel que fa al referèndum Caro va apuntar que quedaria en no-res. L’alcaldessa Rosa Perelló va agrair l’abstenció del PSC i des d’ERC-MES van expressar el seu compromís per treballar per a la ciutat i pel procés d’independència.

Comú de Tàrrega veu tacticisme electoral en el trencament mentre que la CUP considera que les raons del trencament del pacte són poc clares i van expressar que en la nova àrea transversal que es crearà de Polítiques de la Ciutadania i que coordinarà el regidor Jaume Folguera no estan prou especificades les funcions.

Jaume Folguera serà a més a més regidor d’esports i promoció de la salut i gent gran. Joan Palou serà regidor d’acció social, treball i família i centre obert. Mireia Caus serà regidora de turisme, desenvolupament rural i pobles del municipi. Les retribucions dels nous càrrecs van ser aprovades amb els vots dels 11 regidors de l’equip de Govern i sis vots en contra del PSC, la CUP i Comú de Tàrrega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.