El Ple de Tàrrega aprova la incorporació de 217.925 euros d’ajuts i subvencions al pressupost municipal

L’ajuntament ha incorporat al pressupost municipal per unanimitat prop de 218.000 euros en ajuts i subvencions per a obres de millora. La més quantiosa són els 128.555 euros  de la Generalitat per a reparar els danys de la riuada del passat novembre. Per tal de millorar la zona afectada per la rubinada la CUP ha proposat que es recuperin els horts com a element social i educatiu i demana que es recuperi el projecte de la passarel·la que permetria unir la zona del Col·legi Jacint Verdaguer amb el Parc Esportiu. L’equip de govern ha rebut positivament aquesta iniciativa.

La resta d’ajuts que s’han incorporat són un de la Diputació de més de 60.000 euros que permetrà arranjar el ferm de la carretera del Talladell i dos que sumen prop de 29.000 euros del Bisbat de Solsona i el departament de cultura de la Generalitat per per restaurar el campanar de l’església parroquial de santa Maria de l’Alba.

En la sessió d’aquest dimecres també s’ha designat els nous vocals de les Juntes de Veïns dels pobles del municipi després que fossin escollits a les assemblees veïnals. Ara caldrà escollir els portaveus de cada poble. Altet, Claravalls, La Figuerosa, Riudovelles i Santa Maria de Montmagastrell han renovat les juntes. El Talladell  és una Entitat Municipal Descentralitzada i té un règim jurídic propi.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.