El Ple de Tàrrega aprova per unanimitat la cessió d’un terreny pel nou Hospital d’Atenció Intermèdia

En la sessió extraordinària també ha rebut llum verda un nou pas administratiu per fer les obres de reforma de l’Avinguda de Cervera

El Ple de l’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat aquest dijous, en sessió extraordinària i per unanimitat, la cessió d’un terreny municipal de 10.000 metres quadrats al Departament de Salut per a construir el futur Hospital d’Atenció Intermèdia. El Govern català i el consistori targarí reprenen així l’antic projecte del centre sòciosanitari que va quedar aparcat arran de la crisi de l’any 2008. El projecte se suma també a les obres d’ampliació del Centre d’Atenció Primària (CAP) que ja es van confirmar en el seu moment. Salut preveu redactar el projecte de l’Hospital d’Atenció Intermèdia durant el 2023 i iniciar les obres, que rondaran entorn d’uns 15 milions d’euros, l’any vinent.

També, en aquesta mateixa sessió, ha rebut llum verda un nou pas administratiu per realitzar les obres de reforma de l’Avinguda Cervera.

El Ple ha aprovat també amb suport unànime la resolució del contracte amb l’empresa Alsina Graells amb relació a la gestió del bus urbà de Tàrrega. Ara, el servei quedarà adscrit a un nou conveni signat entre la mateixa empresa, l’Ajuntament de Tàrrega i el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.