El Ple de Tàrrega aprova per unanimitat una modificació de pressupost destinada a aprovar la despesa que representa l’IVA de les obres de la piscina coberta 

En una sessió extraordinària s’ha donat llum verda a finançar amb  82.653 euros aquest impost

El Ple de Tàrrega va aprovar per unanimitat la modificació de pressupost destinat a aplicar-hi la despesa corresponent a l’IVA referent a la reforma i millora de la piscina coberta de la capital de l’Urgell. Tant els grups municipals que integren l’Equip de Govern (ERC, CUP i PSC) com el grup de l’oposició (Junts per Tàrrega) s’hi van pronunciar a favor.

Durant la sessió extraordinària celebrada ahir dijous 5 d’agost, també es va donar compte de dos decrets d’alcaldia d’aprovació de dues altres modificacions de pressupost dedicats a l’IVA de les obres d’aquesta instal·lació municipal.

Així doncs, en aquest Ple extraordinari es va donar llum verda a finançar amb  82.653 euros (40.000 a través d’una modificació de pressupost i 42.653 mitjançant decrets d’alcaldia) l’IVA suportat de les obres de la piscina coberta.

Els serveis jurídics que el consistori targarí han consultat en relació al caràcter deduïble de l’IVA suportat de les obres de millora de l’equipament consideren que aquest impost no és deduïble, pel fet que la inversió l’executa l’Ajuntament en una instal·lació destinada a una activitat esportiva i per tant, exempta d’IVA.

Enllaç d’interès:

Recupereu la sessió extraordinària del Ple, amb totes les intervencions dels grups municipals, al nostre canal de YouTube

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.