El Ple de Tàrrega desestima la moció de Junts per a incrementar la subvenció anual al CN Tàrrega

Llum verda al pla de revitalització dels locals comercials buits

El grup Municipal de Junts per Tàrrega va presentar, dijous passat, una moció en suport a la petició del Club Natació Tàrrega per incrementar la subvenció anual que rep de l’Ajuntament. El text proposa establir una consignació equiparada amb l’activitat que desenvolupa l’entitat i les despeses que genera el manteniment del seu pavelló. La moció es va desestimar en rebre els vots contraris d’ERC, CUP i PSC.

Des de l’Equip de Govern es va argumentar que l’entitat no pateix cap greuge comparatiu ja que ha rebut 15.000 euros de subvenció directa i més de 40.000 euros de lloguer del pavelló per a usos firals i esportius, activitats culturals i la Llotja de FiraTàrrega a més de la bonificació de l’IBI.

Durant la sessió també es va donar llum verda al pla de revitalització dels locals comercials buits. Una iniciativa per a promoure l’obertura de negocis i potenciar l’oferta comercial. Els eixos d’acció són l’actualització del cens de locals buits, campanyes de dinamització, l’assessorament personalitzat als comerços i línies d’ajuts. Un pla dissenyat de forma insuficient segons el parer de l’oposició.

També es van aprovar durant el ple quatre mocions en favor de la pagesia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.