El Ple de Tàrrega designa per sorteig la composició de les meses de les eleccions municipals del proper 28 de maig

Un programa informàtic de l’Oficina del Cens Electoral ha determinat de forma aleatòria les persones que exerciran els càrrecs de president, vocals i suplents

 

L’Ajuntament de Tàrrega, mitjançant sessió extraordinària del Ple celebrada avui dimecres 3 de maig, ha designat les persones membres que integraran les meses de les Eleccions Locals convocades per al proper 28 de maig. Com ja és costum, un programa informàtic de l’Oficina del Cens Electoral ha escollit de forma aleatòria les persones que exerciran els càrrecs de president i vocals a les meses així com els suplents de cada càrrec si s’escau. Les persones que han sortit escollides rebran personalment la notificació.

El sorteig s’ha realitzat entre la ciutadania amb dret a vot de 18 a 70 anys d’edat. Per als comicis del 28-M figuren un total de 11.318 persones al cens electoral del municipi de Tàrrega, 355 més que en les eleccions municipals celebrades l’any 2019. La capital de l’Urgell habilitarà un total de 19 meses electorals (s’afegeix una nova mesa al poble d’Altet).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.