El programa Noves Oportunitats Lleida finalitza el curs amb 426 joves atesos en diferents itineraris formatius

Després de 4 anys del funcionament de l’UTE Noves Oportunitats Lleida el programa es consolida a tot el territori de Lleida per donar oportunitats formatives i laborals a joves d’entre 16 a 24 anys que no estudien ni treballen 

Aquesta setmana passada van realitzar l’acte de lliurament de les orles a tots els joves que han participat en algun dels 24 itineraris formatius que s’imparteixen al Segrià, la Noguera, les Garrigues, el Pla d’Urgell, l’Urgell o el Pallars Jussà.

En total s’han atès a 425 joves que han realitzat formacions de certificats de professionalitat, però també de PFI, formacions de catàleg, formacions a mida i joves nouvinguts que han accedit a la formació Primera oportunitat. També s’han realitzat 327 processos d’orientació a joves.

A l’acte d’entrega d’orles celebrat al Pavelló de la Bordeta hi van assitir el Sr Miquel Carrión, Subdirector d’Ocupacio Juvenil i Qualificació Professional del SOC; la Sra Mª Jesús  Marvà, cap del Servei Territorial d’Ocupació  de  Lleida, l’Alt Pirineu  i Aran;  la Sra Carme Prats , tècnica del programa Noves Oportunitats del SOC; el Sr Miguel Ángel Cruz, gerent de la UTE Noves Oportunitats Lleida;  l’equip de tècnics i formadors del programa i tots el joves i els seus familiars.

Durant l’acte es van poder escoltar històries en primera persona de joves que han assolit els estudis que volien o que han trobat feina després del seu període de pràctiques a empreses. Va transcórrer en un ambient festiu amb una sessió DJ, fotomatón i un concert de música realitzat pels mateixos estudiants del programa.

El programa Noves Oportunitats Lleida, està impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) dins del programa Garantia Juvenil; finançat pel SEPE i pel Fons Social Europeu.  A la província de Lleida està gestionat per la UTE Noves Oportunitats formada per 6 entitats socials i 4 centres formatius del territori lleidatà: Centre Tècnic Ilerdense, Reintegra, Talma, Inlingua Lleida, Sant Joan de Déu d’Almacelles, Acser, Ilersis, Prosec, New School II i Enfoc del Grup Alba.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.