El programa Treball i Formació ocupa a 7 persones a l’Urgell més enllà del període del curs

L’Adrià és un jove de Preixana que ha participat en el programa Treball i Formació promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Com molts joves estava a l’atur i durant 6 mesos ha treballat al servei de manteniment de l’ajuntament del seu poble. Entre les tasques que ha dut a terme hi ha la construcció de rampes al parc de Montalbà per a fer-lo més accessible, la millora dels lavabos o el manteniment dels jardins. Des del consistori valoren molt positivament l’experiència i un cop acabat el programa han decidit prorrogar-li el contracte.

Durant aquest període l’Adrià i les 13 persones més que han seguit el programa a l’Urgell han realitzat un curs de Gestió de Comandes i Stock, una experiència formativa de 80 hores que els dóna un Certificat de Professionalitat amb el qual poden tenir més oportunitats a l’hora de trobar feina.

El programa cofinançat pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat ha rebut una subvenció de més de 107.000 euros. La meitat dels treballadors han estat ocupats en diferents feines i per diferents circumstàncies.

Entre els diferents projectes que s’han dut a terme la majoria corresponen a l’adequació i manteniment d’espais públics, dos són d’intervencions arqueològiques a Maldà i Castellserà, un d’agent turístic a Anglesola i un de coordinació i prospecció d’empreses al Consell Comarcal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.