El projecte d’embeliment del carrer Sió guanya el procés participatiu

Carrer SióEl segon procés participatiu registra més votacions que l’any passatDesprès de tancar el període de votacions del segon procés participatiu impulsat per l’Ajuntament d’Agramunt,ja s’ha definit quin serà el projecte finalista. La proposta que ha obtingut un major nombre de vots és el projecte d’embelliment del carrer Sió. Aquesta proposta ha obtingut 161 vots amb una notable diferència de la segona proposta més votada que ha estat el projecte de sonorització de diferents espais municipals amb 74 vots. El projecte de creació de dos nous gegants ha obtingut 52 vots.

Cal tenir en compte que enguany s’han registrat més votacions que l’any passat, i han estat 287 les persones que han volgut manifestar el seu vot i escollir un dels tres projectes finalistes. Ara, des de l’ajuntament s’acotarà i es detallarà les accions que es demanava en la proposta per poder destinar els 12.332€ al carrer Sió.

Des de l’Ajuntament es vol agrair a totes les persones que van enviar en el seu moment les seves propostes i  també les que han exercit desprès el seu vot.

 

Aquest és el segon procés participatiu impulsat des de l’Ajuntament. L’any passat la bonificació que va rebre l’ajuntament per part de l’Agència Catalana de Residus, per haver separat la fracció orgànica de la resta d’escombraries, va ser d’11.900€. Basant-nos amb les xifres, podem afirmar que Agramunt està començant a millorar el reciclatge de la orgànica, ja que si l’any passat la partida del retorn sumava 11.900 euros, enguany la xifra és una mica superior 12.332 euros. Esperem que per l’any que ve aquesta xifra augmenti més, fet que voldrà dir que estem reciclant bé.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.