El projecte solidari SEP Titan Desert, a benefici del Club Ciclista Alba, guanyadora de la beca Titan Life

El projecte solidari S-E-P- Titan Desert, impulsat pel targarí i professor d’Educació Física de l’IES Ribera del Sió, Jaume Rovira, ha sigut un dels dos projectes guanyadors de la beca Titan Life by KH7, una beca convocada per primer cop aquest any amb l’objectiu d’acostar aquesta prova esportiva, la Titan Desert, a les iniciatives solidàries que motiven el desenvolupament social a través de l’esport. En el cas del projecte solidari de Rovira, que porta com a títol ‘Pedalem per la inclusió’, es vol destinar els diners de la beca al Club Ciclista Alba i al seu projecte de fer una ruta de llarga distància de 300km per etapes a l’estiu del 2020. Rovira indica que, al guanyar la beca, podran aportar més diners al projecte del Grup Alba: “La beca suposa que podré recuperar els diners que vaig invertir en la inscripció i ens donarà la possibilitat que tot el que hem recaptat, anirà íntegre al projecte.

El Club Ciclista Alba, que va néixer l’any 2005, està format per més d’una quinzena de persones amb discapacitat de les comarques de l’Urgell i la Segarra. Actualment fan entrenaments setmanals, competicions regulars de la Federació Catalana ACELL i del moviment internacional Special Olympics, a més de rutes curtes i llargues durant tot l’any al territori. A part del projecte de Rovira, des del Club Alba també s’ha posat en marxa diferents iniciatives per tal d’aconseguir diners pel projecte ‘Pedalem per la inclusió’, com al venta de buf solidaris dissenyats amb dibuixos fets per les persones d’Alba.

Pel que fa a Rovira, a part de participar en la part solidària de la Titan Desert, també participarà en aquesta prova esportiva que tindrà lloc del 19 al 24 d’abril al desert del Marroc. La Titan Desert és una carrera per ciclistes amb un recorregut de més de 600 quilòmetres dividit en 6 etapes.

Informa Ràdio Sió

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.