El projecte Workers in Progress, de Daniel Gasol, tanca la quarta edició del Trans-Documentar

El projecte consisteix en una acció itinerant que qüestiona el rol del treballador dins de l’engranatge de la producció capitalista

El projecte Workers in Progress, de Daniel Gasol, tanca avui la quarta edició del Trans-Documentar, un programa de residències de creació i investigació impulsat per l’Arxiu Comarcal de l’Urgell. Durant tot el dia d’avui,  es durà a terme una acció itinerant per qüestionar el rol dels treballadors i les treballadores dins de l’engranatge capitalista.

El conductor del cotxe disposa de dos models de fotografies diferents i 42 pamflets cadascun amb una reflexió sobre temes com l’esclavitud, el proletariat i el capitalisme. L’objectiu és fer arribar a la gent que la idea de Work in progress, treballar en procés, és una ficció creada per a esforçar-nos i treballar cada dia a l’espera d’un futur millor que no arriba mai.

Per altra banda, des de l’Arxiu Comarcal es mostren satisfets amb l’edició d’enguany tot i la segmentació del programa a causa de la pandèmia.

Els diferents projectes s’han desenvolupat entre el 20 de juliol i el 15 d’agost a Tàrrega amb l’objectiu de facilitar el diàleg cultural i la interacció entre els artistes i la ciutadania.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.