El Sardines & Marinada més ponentí

El Festival solidari, organitzat per l’Associació Alba de Tàrrega, arriba a l’11ª edició amb tres nits de sopar a la fresca i música en directe

Els jardins de l’Associació Alba de Tàrrega acolliran un any més el Festival Sardines & Marinada, una proposta d’estiu amb un component solidari, que ja fa 11 anys que l’entitat social organitza amb la voluntat de crear un espai inclusiu per gaudir de la música, el menjar i el bon ambient. Els joves de l’associació ja preparen amb il·lusió la decoració de l’espai i conviden tothom a què hi participi.

Com cada any, el festival es repartirà en tres dijous de juliol diferents, que enguany cauen en els dies 13, 20 i 27. D’aquesta 11ª edició cal destacar, sobretot, que la comissió de voluntaris ha optat íntegrament per grups de Ponent. Neptú el dia 17, I-Nuits el dijous 20 i Comandants de Tros el 27 seran els artistes protagonistes que, amb un ampli ventall de punxadiscos, amenitzaran les nits als jardins de l’associació.

A partir de les 20h del vespre ja es podrà accedir al recinte per gaudir del sopar amb un menú a 15€ per als adults i 10€ per als infants, amb les sardines i la llonganissa com a plats principals. Com a novetat al final de cada sopar es podrà gaudir d’una degustació dels cubanitos de xocolata amb tòfona, un producte exclusiu elaborat per l’obrador El Rosal amb la col·laboració de Laumont.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.