El sènior del Ceaca Tàrrega d’handbol perd contra el CH Igualada

Ceaca Tàrrega -14- CH Igualada 16

Partit molt igualat entre els dos equips, on les defenses dels 2 equips van destacar, acabant la primera part amb pocs gols, un resultat de 8 a 7 a favor del Ceaca.

A la segona part la dinàmica va ser la mateixa, però un seguit de imprecisions del Ceaca, va fer que l’Igualada s’escapés al marcador, acabant el partit 14-16.

Destacar l’actuació de la portera ocasional juvenil del Ceaca Marta Roca, que va debutar en aquesta posició.

CEACA: Sandra Muixí, Júlia Canals, Júlia Gené, Anna Graells, Marianna TKatch, Carla Roig, Marta Roca, Laura Solé,  Aina Rovira, Laura Vilamajó, Marta Roca.

CH IGUALADA: Xènia Mendez, Andrea Torregrossa, Carla Carbó, Iola Godó, Berta Calzada, Mar Samper, Queralt Badia, Alba Camañes, Oriana Quintero, Ariana Gonzalez, Marta Hernandez, Elia Dueñas.