El sènior masculí del C.N. Tàrrega guanya per 69 a 66 el C.N.Terrassa

28dda84f-9924-4246-9772-7b16974405f6Partit emocionant el que es va disputar a les instal.lacions del Club Natació Tarrega on els locals, segons classificats, s’enfrentaven al C.N. Terrassa tercers classificats. El partit va començar amb domini per part dels locals, principalment com a conseqüència d’una efectiva defensa que va permetre anotar només 6 punts a l’equip visitant durant els primers 10 minuts. No va tardar en reaccionar l’equip visitant i amb un segon parcial de 17-24 es va arribar al descans amb molta igualtat al marcador (34-30) i tot pendent per decidir en la segona meitat. En la represa, els egarencs van sortir més concentrats al partit i això va fer que s’avancessin en el marcador, tot i que una gran reacció dels targarins deixava el marcador en 51-49 a falta dels darrers deu minuts. El quart i definitiu període, conscients del que es jugaven els dos equips, va ser molt intens. Semblava que el CN Tàrrega dominava el partit, però en el darrer minut, els egarencs anotant cinc punts consecutius, es van adelantar 65-66 a falta de 18 segons pel final. Els targarins, anotant dos tirs lliures i una cistella en contratac després d’una bona defensa van ser capaços de guanyar aquest important partit per 69-66 i consolidar-se en la segona posició. El proper dissabte a les 18,15h, el líder de la categoria CB Navás visita el pavelló del Club Natació Tàrrega.