El Senior masculí del C.N. Tàrrega va guanyar al Vilatorrada per 77 a 64

IMG_7105Partit més igualat del que reflexa el resultat final el que van disputar al Pavelló del C.N. Tàrrega dos dels equips debutants a Primera Catalana. Començament molt igualat, amb molt respecte per part dels jugadors d’ambdós conjunts en una primera part on els targarins van basar el seu joc fent-se valer en la superioritat dels seus homes interiors. Per altra banda, els del Bages amb una bona circulació de pilota contrarestaven mostrant una bona efectivitat amb el llançament exterior. El marcador reflectia a la mitja part aquest igualtat amb un resultat de 34-35 favorable al CB Vilatorrada. La sortida dels vestidors va ser ben diferent per part dels dos equips. I és que el CN Tàrrega va iniciar la segona part amb una gran solidesa defensiva i a partir de la recuperació de pilotes i del domini del rebot defensiu va poder anotar cistelles fàcils en contratac i amb un parcial de 25-13 és va arribar al final del tercer periode. Durant els darrers 10 minuts, els locals van controlar el ritme de joc i els va portar a mantenir aquesta diferència fins al final del partit.

Amb aquesta nova victòria el CN Tàrrega i després de 4 jornades disputades es troba situat a la part alta de la classificació (segona posició) amb 3 partits guanyats i una única derrota. Molt bon inici de Campionat dels targarins que després de l’ascens de la temporada anterior s’han adaptat ràpidament a aquesta exigent categoria.