El sènior masculí del CN Tàrrega aconsegueix l’ascens a Copa Catalana

b6c4a38e-834d-489b-8229-7a21dfc607da ecbf22e1-6ca8-440c-bf2b-649e0642a16cL’equip Sènior Masculí afrontava aquest cap de setmana el decisiu play-off per pujar de categoria a Copa Catalunya.

Tres equips és jugaven aquest ascens, SAMÀ VILANOVA I LA GELTRÚ, UE MONTGAT i el CN TÀRREGA i amb nomès premi d’ascens per un equip.

Dissabte dia 25

PARTIT:C.N.TÀRREGA:  74 SAMÀ VILANOVA I LA GELTRÚ:  65

Primer i únic partit de play-off que disputaven els targarins al seu pavelló i conscients d’aquesta importància els targarins van sortir a la pista molt nerviosos i molt desencertats perdent el primer parcial per 13-21. Al segon quart i fruit d’una excel.lent defensa  els targarins van saber igualar el partit a la mitja part 29-29.

Al tercer quart amb un Gaines molt actiu,  els targarins van recuperar el seu encert i ritme habitual i ja guanyàven per 49-43. Al darrer quart el Vilanova, amb 3 triples gairebé consecutius no volia deixar escapar el tren de Copa, però els locals molt sobris també des del triple i el tir lliure van sentenciar el partit amb el marcador final de 74-65.

Gaines (21), Vergé , (-), Pla, G. (-), Galceran J., (3), Sims, (6), Galceran, D. (5), Tarré, (-), Baiges  (8), Bernabé. (13), Pla, J. (3), Peirau (-), Sanabria, (15)

Entrenador: M. Domingo

Diumenge 26

PARTIT: UE MONTGAT:  60 CN TÀRREGA:  71

En un pavelló molt hostil i amb més de 500 espectadors, l’inici del partit no podia ser pitjor, un parcial de 15 a 2 a favor dels locals deixava irreconeixibles als jugadors de Miquel Domingo, el qual desprès d’un temps mort els feia recuperar punts al marcador per acabar perdent el primer quart per 16-10. El segon quart començava amb la mateixa tònica que el primer, desencert targarí en atac i els locals pletòrics agafaven un máxim avantatge de 25-10. Un altre encertat temps mort de l’entrenador targarí va començar a crear dubtes en els locals i donava aire als de l’Urgell arribant a la mitja amb un esperançador marcador de 30-22.

Al tercer quart, amb una defensa molt millorada i un Eddy Sims (13 punts) espectacular va fer capgirar el marcador a favor dels targarins per 42-48. El darrer quart també començava de manera excel.lent per als targarins,  que a la meitat del periode agafaven la màxima diferència a favor de 42-57 davant de la incredulitat i el silenci del públic local, els montgatins no van lluitar fins al final però els targarins molt concentrats,  no és van deixar sorprendre i van guanyar merescudament el partit (60-71) i l’ascens a Copa Catalunya.

Gaines (11), Vergé , (-), Pla, G. (-), Galceran J., (-), Sims, (25), Galceran, D. (-), Tarré, (6), Baiges  (12), Bernabé. (2), Pla, J. (-), Peirau (4), Sanabria, (11)

​PARCIALS:​16-10, 14-12, 12-26, 18-23

Enhorabona als jugadors, cos tècnic i aficionats al bàsquet targarí!!!!