El sopar solidari de Mans Unides recapta 835 euros a Tàrrega

Una vuitantena de col·laboradors i seguidors de Mans Unides, van participar el passat divendres 14 de febrer del sopar solidari de Mans Unides, que es va celebrar a la sala social de l’Ateneu.

Entre les assistents al sopar solidari hi havia Maria Aurora Aubach, coordinadora de Mans Unides, Maria Assumpta Pijuan, regidora d’Acció Social Associativa, Igualtat i Salut,  Maria Teresa Sala, regidora de Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient i Rosa Maria Perelló, regidora i diputada provincial.

Enric Segarra i Bosch, voluntari de Mans Unides i veí de Bellpuig, també va participar de la vetllada. A l’octubre de l’any passat va viatjar a Bolívia, juntament amb 4 voluntaris de l’estat, per conèixer de primera mà projectes de Mans Unides i divendres va compartir la seva experiència sobre la realitat de les comunitats a les qual dona suport Mans Unides.

El sopar va consistir en  pa i oli, poma i aigua, com a símbol d’austeritat i d’unió amb la gent que passen necessitats.
La recaptació del sopar solidari va ser de 835 euros, destinats als dos projectes d’enguany assignats a la Delegació de MU de Solsona.
La nova campanya de Mans Unides, amb el lema “Qui més pateix el maltractament al planeta no ets tu”, convida a una aguda presa de consciència sobre la dramàtica situació actual.
Els projectes assignats per aquesta campanya a la delegació de Mans Unides del bisbat de Solsona són dos: projecte educatiu i reforç de capacitats en Escola Agropecuaria Rural a Moçambic, a l’Àfrica, i projecte social de consolidació de territoris indígenes a El Chaco Boliviano. Els dos projectes tenen un cost de 118.717 euros.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.