El targarí Manel Seco s’adjudica la VIII Contrarellotge de Tomelloso en la categoria Master 50

75 ciclistes de tota la geografia espanyola es van aplegar aquest diumenge 22 d’agost a Tomelloso (Ciudad Real) per disputar una de les proves importants del pais en modalitat contrarellotge on tambė hi ha participat el targarí Manel Seco com a únic representant català. La prova que constava d’un recorregut de 30 klm va ser guanyada per el junior Abel Odon Rosado ja a l’estructura del equip de ciclisme professional francės AG2R, el segon i tercer lloc va ser per ciclistes de categorîa elit i en quarta posició general el targarí Manel Seco a escassos trenta segons del podi general conjunt, adjudicant-se amb bastant marge la categoría Master 50. Seco cobrí la prova de 31 km a una velocitat mitjana de 44’500 klm/h realitzant un gran registre per la categoría que li pertoca.