El targarí Raül Arenas recorre 190 quilòmetres per recaptar diners i finançar la publicació d’un conte infantil

Després de córrer 190 quilòmetres sense parar des de Llívia, a la Cerdanya i fins a Tàrrega, l’atleta targarí Raül Arenas va aconseguir el seu repte. Es tracta d’una campanya solidària que té l’objectiu de recaptar fons per tal de poder publicar un conte que ha escrit Noe Gaya, una noia de l’Espluga de Francolí que arrel d’un accident de trànsit l’any 2000 va quedar amb mobilitat reduïda.
Així doncs, després de córrer durant 42 hores, Raül Arenas va arribar a Tàrrega acompanyat per la Noe Gaya i per les desenes de veïns que el van acompanyar. La seva arribada va ser una festa, amb els concerts de música de Carlitos Miñarro, i el grup Arigasoul, i amb la participació d’elements de cultura popular com els gegants de l’Espluga de Francolí o els elements de Guixanet.
Per tal de poder recaptar més diners hi va haver un gran sorteig gràcies a totes les empreses i administracions que han col·laborat amb l’esportista targarí i es va continuar venent samarretes solidàries del repte.
En l’arribada al centre de Tàrrega també es va fer la presentació del conte que ha escrit la Noe i que gràcies als diners recaptats per Raül Arenas veurà pròximament la llum.
La Noe Gaya ja va publicar anteriorment el llibre “El camí de la papallona”. A l’obra, relata la seva experiència personal des que l’any 2000 patí un accident de trànsit que li provocà greus seqüeles com reducció de la mobilitat i dificultat en la parla. La Noe també pinta papallones en les anomenades “pedres de la felicitat”, les quals dona a esportistes i excursionistes perquè les portin dalt els cims de les muntanyes. És així com Raül Arenas va conèixer la Noe i el seu desig de publicar un nou llibre. Els dos anteriors reptes solidaris de Raül Arenas anaren destinats al Club Esportiu de l’Associació Alba de Tàrrega i a la Laura Galán, una nena de Térmens que pateix una lesió cerebral, recaptant un total de 7.000 euros

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.