El Tàrrega encadena dues victòries consecutives i s’atansa a la salvació

Amb el triomf per 1 a 0 contra el St. Ildefons, la UE Tàrrega encadena dues victòries consecutives, un fet que no s’havia donat en tota la lliga.

Tot just començar la primera part Pijuan va tenir una clara ocasió per estrenar el marcador però el seu xut va sortir creuat per la part Esquerra de la porteria. Després van ser Domigo i Roldan els que van tenir dues noves oportunitats per marcar però finalment es va arribar al descans amb un empat a zero.

Ja a la segona meitat, el Tàrrega va tenir alguna ocasió, com el xut de Nuno des de fora de l’àrea, que el porter visitant va poder desviar.

Al minut 72, Vendrell centra des de la banda i Roldan remata. D’aquesta manera el Tàrrega es posava per davant en el marcador

Poc després els jugadors van reclamar gol en aquesta jugada però el col·leguiat no el va donar

A punt d’acabar el partit l’entrenador del Tàrrega, José Luis Ruiz, va ser expulsat quan reclamava que encara li quedava per fer un canvi.

Aquest resultat dóna aire a un Tàrrega que amb 33 punts s’atansa a la zona de salvació.
Divendres visiten al camp de la Rapitenca que va perdre a Balaguer.