EL Tàrrega es deixa remuntar un partit que guanyava per 2 a 0

La UE Tàrrega es va deixar remuntar un partit que guanyava per 2 a 0 i s’atansa perillosament a la zona de descens. El partit no podia començar millor pels locals, que al minut 4 es van avançar al marcador amb un gol de Nuno. Durant la resta de la primera part el Tàrrega va dominar però no va crear situacions de perill.
Després del descans es va repetir la mateixa pel·licula, al minut 49,  Vendrell remata una gran jugada d’Alberto i marca el 2 a O.
Quan el Tàrrega encara no s’havia refet de l’alegria va arribar el primer gol dels visitants, l’Amposta treu un penal i Victor escurça distancies.
Aquest gol va descol·locar als homes d’Edu March i per rematar la mala sort Domi va marcar en la seva pròpia porteria. Tot i així el Tàrrega no es donava per vençut i va intentar remuntar de nou el marcador, però va ser l’Amposta qui gràcies a una jugada individual de Becerra va marcar   el tercer gol dels visitants sentenciant el partit
Amb aquesta el Tàrrega encadena tres derrotes i un empat i cada cop és més a prop del descens de categoría. Dissabte derbi lleidatà amb la visita al  camp del Lleida Esportiu