El Tàrrega guanya al Balaguer i s’ho jugarà tot a Sant Boi

La UE Tàrrega confia a poder conservar la categoria després de la victòria per (1 a 0) contra el Balaguer, amb un gol d’Egea al minut 10 de la segona part.De totes maneres són conscients que la salvació depèn de guanyar el pròxim partit al camp del Santboià.A la primera part el Tàrrega va tenir diverses ocasions, Juclà al mint 20, i les de Cortada i Nuno. D’aquesta manera es va arribar al descans sense que el Balaguer crees perill a la porteria local.

Al minut 10 de la segona part Nuno llança una falta que Egea remata amb el cap i fa el gol que permet al Tàrrega continuar somiant amb la permanència.
El Balaguer igual que la primera part gairebé no va crear perill. El Tàrrega va tenir algunes ocasions per rematar el partit però el porter del Balaguer i el poc encert dels locals ho van impedir
Al final del partit els jugadors i públic van acomiadar a Marc Carballo que ahir jugava el partit 399 amb el Tàrrega i l’últim al Camp Joan Capdevila. Fa unes setmanes el jugador