El Tàrrega Hoquei Patins Club contra la Violència de Gènere

hoquei 24 novEl  Tàrrega Hoquei Patins Club es va adherir aquest cap de semana del 21 i 22 de novembre, al Manifest Institucional del món de l’esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones.

El THPC ha donat suport a aquesta campanya de difusió fent la lectura del manifest  institucional abans d’iniciar els partits.

Tots els jugadors del THPC van lluir el llacet lila, símbol d’aquesta campanya que s’ha pogut veure durant aquest cap de setmana en molts equips en diversos pavellons de Catalunya. És un petit gest que serveix per conscienciar en general però sobretot als més menuts per educar-los.

L’any 2014 el Comitè Català d’Hoquei Patins de la Fecapa va organitzar la I Diada contra la violència de gènere a Tàrrega, i enguany la segona ha tingut lloc el 25 de novembre, a  Palau de Plegamans.

Prebenjamí B Tàrrega HPC – Alcañiz A

Partit molt disputat . La gran actuació de l’ equip Targarí va donar grans jugades que van culminar en gols. Gran defensa de l’ Aleix i l’ Edgar, i molt bona actuació del porter: (2-0; 4-0; 3-0).

Benjamí  B Tàrrega HPC – Alcañiz

Els locals van començar força forts el partit, però després dels primers 10 minuts, el visitant va començar a marcar gols, cosa que va fer desanimar l’equip. A la segona part, van aguantar mé bé la pressió, però no van poder canviar el marcador. Esperem que es vagi millorant més en tècnica, i poc a poc arribar a millorar  el resultat (0-10)

Aleví Alpicat – Tàrrega HPC

Els jugadors del  Tàrrega, que en aquesta ocasió portaven a la samarreta el llaç contra la violència de gènere, van començar el partit amb un cert desconcert.  En canvi l’Aplicat, tot el contrari, va imprimir un joc ràpid i sense gaires errades i aviat van obrir el marcador. Els del Tàrrega que en la seva classificació general van per davant de l’ Alpicat, haurien pogut fer un joc molt més ordenat i tant en defensa com en atac van tenir moltes dificultats. Tot i així es va arribar a la meitat en un 3-3. Al segon temps el THPC va jugar una mica millor, però sense oferir la seva millor versió. El marcador es va mantenir  molt igualat, quasi sempre encapçalat  per l’equip de Tàrrega. A l’últim minut el resultat era de 5-6. Però la perseverança i les ganes que hi va posar l’equip de l’Aplicat, van fer que a menys de nou segons ens empatessin el partit 6-6.

Prebenjamí  A Cadí La Seu B -Tàrrega HPC

Aquest cap de setmana l’equip dels Prebenjamins A han jugat dos partits a la Seu amb els dos equips del Cadí, on s’ha llegit el manifest contra la violència de gènere.
Cadí B- Tàrrega HPC A
El joc d’aquest primer partit ha començat ràpid i un gol als primers minuts ha permès que el Tàrrega s’emportés la primera part. En la segona part, el Cadí ha pujat el ritme però el THPC ha reaccionat i s’ha imposat gràcies a un bon joc d’equip. La tercera part, ha continuat amb la bona tònica de la segona i també s’ha imposat el THPC tot i els xuts als pals que no han entrat.
Ha estat un bon primer partit, amb un bon joc del conjunt i posant en pràctica els consells dels entrenadors. Resultat: Cadí B- Tàrrega HPC A  (0-1; 1-4; 2-5).

Cadí A- Tàrrega HPC A

Aquest segon partit el Cadí A, superior al Cadí B, ha trobat un Tàrrega que només disposava d’un canvi a la banqueta i l’absència d’un dels puntals de la defensa que havia tingut de marxar . Així,  els de la Seu s’han avançat amb el marcador i presentaven un joc més efectiu que els del Tàrrega, que tot i remuntar, ha acabat perdent la part. En la segona, els de l’Urgell han fet un gran esforç i han aconseguit empatar la part a l´últim minut. Malauradament en la tercera part, el Cadí  ha aconseguit passar la defensa amb més facilitat i li ha permès d’emportar-se la part i el partit. El cansament i els nervis s´han notat en la organització del joc, però ha estat un bon i disputat partit. Cal esmentar també la grans actuació dels porters dels dos equips. Resultat:  Cadí A- Tàrrega HPC A  (2-1; 1-1; 2-0).

Benjamí  A Cadí La Seu B -Tàrrega HPC

Partit d’infart del Benjamins A del Tàrrega que aquest cap de setmana els ha tocat jugar contra un rival directe en la lluita per encapçalar la classificació . S’ha pogut veure un gran partit on qualsevol dels dos equips podia haver guanyat gràcies al bon joc i al bon nivel. Tot i que ha estat  l’equip local  qui  s’ha avançat al marcador, els nois del Tàrrega no han deixat de lluitar en cap moment del partit , tant es així que no han tardat massa en avançar-se en el marcador i anar tot el partit per davant fins que al final  els ha tocat patir una miqueta tot i el bon resultat obtingut 2-3 a favor del Tàrrega. A l’inici del partit s’ha llegit el  manifest en contra de la violència de gènere.

Informa: Tàrrega Hoquei Patins Club