El Tàrrega i l’Almacelles empaten en un partit on la boira ha impedit veure la meitat de les jugades. (1-1)

La boira ha estat la protagonista del derbi lleidatà entre la UE Tàrrega i l’EFAC Almacelles, que s’ha resolt amb un empat a 1. En finalitzar la primera part pràcticament no hi havia visibilitat des de més enllà del mig camp. Durant el descans l’àrbitre els entrenadors i els responsables dels clubs han estat valorant la possibilitat de suspendre el partit però finalment han decidit continua amb el joc.

A punt de finalitzar  la primera part al minut 45 l’Almacelles s’ha avançat en el marcador amb un gol de Joel Chiné de falta directa, que s’han perdut la meitat dels espectadors. A la segona part,  l’Almacelles s’ha quedat amb un home menys. L’autor del gol Joel Chiné ha estat expulsat per doble groga. Al minut 80 Lionel Márquez,ha fet el gol de l’empat, un resultat que vist com anat el partit tothom ha donat per bo.