El Tàrrega millora la imatge però perd contra l’Horta

Pels blaugranes van debutar les quatre noves incorporacions

La UE Tàrrega va començar l’any de la mateixa manera que el va acabar, amb derrota, aquest cop davant l’Horta per 1-3. La imatge dels targarins, però va ser millor que la dels darrers partits del 2022. Jordi Martínez va alinear d’inici les 4 noves incorporacions, però el partit de seguida es va posar costa amunt. Als deu minuts de joc  ll col·legiat Marcel Escobar va assenyalar pena màxima en aquest acció i el capità visitant Sergi Artur va ser l’encarregat d’avançar als barcelonins al marcador.

Amb desavantatge en el marcador els blaugranes es van convertir en dominadors i van gaudir de bones ocasions per igualar l’encontre. Només una gran actuació del meta visitant Aleix Ruiz ho va impedir.

Quan semblava que havia d’arribar l’empat un servei de falta lateral va sorprendre a tota la defensa local i al porter Yerai i l’Horta va doblar l’avantatge.

El Tàrrega ho va continuar intentat i va ser el debutant Vargas qui va aconseguir escurçar diferències al marcador. Va ser el primer gol del davanter en aquesta segona etapa al club de l’Urgell.

A la segona meitat el Tàrrega va perdre protagonisme i no va disposar de tan bones ocasions com en els primers 45 minuts. De fet, van ser els del barri de Barcelona els qui van aconseguir marcar un altre mitjançant Biel, però l’àrbitre a instàncies del jutge de línia va anul·lar el gol. Sí que va valdre el gol de Jordi López, el davanter, però es va veure obligat a enfilar el túnel de vestuaris després què Escobar l’expulsés durant la celebració. El tècnic visitant el va acompanyar en veure també la targeta vermella. Amb l’1-3 i superioritat numèrica del Tàrrega va disposar d’alguna ocasió per retallar distàncies, però un altre cop Ruiz ho va evitar.

Amb aquesta derrota el Tàrrega baixa fins a la penúltima posició de la taula de classificació. Els targarins visitaran, la setmana que ve, la unificació Llefià.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera