El Tàrrega perd dos punts en temps de descompte

Mal resultat pels dos equips, que estant en una situació molt complicada, en un partit que no es va animar fins al minut 30 de la segona part.
A la primera meitat es va veure molt poc futbol, amb pràcticament cap jugada de perill per part dels dos equips.
Ja a la segona part tant el Tàrrega com el Juventud van sortir amb una mica més de ganes, però no va ser fins al minut 30, quan Diego penja una pilota a porteria que Joel intenta agafar però finalment Txema fa el primer gol dels visitants. Els locals van reclamar falta sobre el porter però el col·legiat va donar el gol per bo Al cap de tres minuts va ser Alberto qui  remata una pilota penjada a l’àrea per Esteve i empata el partit. En aquests minuts el Tàrrega va fer el millor joc de tota la tarda i Pijuan acaba fent el 2 a 1. Quan semblava que el Tàrrega havia resolt el partit, al minut 44, Gago torna a marcar pel Joventud en una jugada amb molta fortuna. El jugador del Juventud xuta  una falta a la frontal de l’àrea que toca amb un defensa i rebota en el pal entrant directament dins de la porteria
Amb 26 punts el Tàrrega és catorzè i la pròxima jornada visita el camp del Catllar que és segon i que va perdre al camp del Balaguer per 4 a 2