El Tàrrega salva un punt ‘in extremis’

Jordi de Sande va certificar l’empat al temps afegit

Tàrrega i Turó Peria van oferir un joc distret al Municipal Joan Capdevila en el que tots dos equips van mostrar les seves mancances defensives. El duel dels dos conjunts situats a la part baixa de la taula de classificació va acabar 3-3. Dues parts totalment inverses amb els blaugranes protagonistes en els primers 45 minuts i els Nou Barris dominant la segona meitat del matx.
El marcador el va inaugurar Julià Jou amb un xut col·locat. Cinc minuts després Eric Diaz va situar les taules al marcador.
Adrià martínez va ser l’encarregat de tornar l’avantatge al Tàrrega abans del pas per vestuaris
A la segona meitat el guió va canviar completament. Un altre cop Díaz va igualar l’encontre i tot i que els de Barcelona se sentien més a gust al terreny de joc el Tàrrega també disposava d’ocasions per trencar l’empat. Però les aspiracions blaugranes es van esfondrar amb l’expulsió Purti.
El gerro d’aigua freda va ser més gran encara al Municipal quan Albert Bernbéu amb subtil toc va culminar una contra dels de Barcelona que va situar el 2 a 3 al marcador.
Quan semblava que la victòria cauria de part dels visitants una llarga jugada va culminar amb el gol de Jordi sobre la botzina. Un gol que va crispar els jugadors visitants que van considerar falta d’esportivitat dels locals per no aturar el joc a l’inici de la jugada quan un jugador del turó peria estava estirat al terreny de joc. Ja amb el partit acabat els jugadors visitants es van encarar amb el públic local que des de la graderia els increpava.
Al finalitzar l’encontre l’entrenador local valorava així el partit dels seus homes
Amb aquest empat, el Tàrrega continua a la cua de la classificació amb dos punts els mateixos que l’Alpicat rival de les blaugranes la pròxima jornada.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera