La UE Tàrrega torna a guanyar a casa un any després

Amb un 2-1 contra la UE Castellar els de l’Urgell agafen esperances per sortir del descens

La UE Tàrrega torna a guanyar a casa gairebé un any després. La darrera victòria va ser el 24 d’abril de l’any passat contra el San Mauro UD (3-1). Un partit marcat pels primers minuts de joc quan els de la capital de l’Urgell s’han avançat amb un gol de Lluc Maymó al minut 2′ i la UE Castellar igualava el marcador 5 minuts més tard amb una jugada individual de David Lopez. Després d’aquest inici l’enfrontament ha seguit igualat amb poques ocasions pels dos equips fins a les acaballes de la segona part quan Juan José Serrano encaixava el segon gol del Tàrrega (79′) que valia una victòria vital.