El Tarròs acull la primera reunió de la Mesa lluny del Parlament de Catalunya

La Mesa del Parlament s’ha reunit avui a l’Espai Companys del Tarròs, convertint-se en la primera reunió que es fa fora de les parets del Parlament de Catalunya. La presidenta de la cambra Laura Borràs ha liderat l’acte a petició del Ple de l’Ajuntament de Tornabous. En concret, es va demanar que pels vincles del municipi amb el president Lluís Companys es fes un Ple de la cambra catalana a la localitat urgellenca. Al final, però, s’ha concedit una reunió de la Mesa.

La presidenta Borràs ha aprofitat per fer una visita simbòlica al centre d’interpretació Lluís Companys, qui va ser el primer president del Parlament de Catalunya i va morir afusellat per l’Estat Espanyol. La Presidenta també ha visitat l’Ajuntament de Tornabous a primera hora del matí, on ha signat el llibre d’honor i l’alcalde hi ha dedicat unes paraules.

Entre d’altres accions, avui la Mesa del Parlament ha acceptat a tràmit el projecte de llei de la Ciència de Catalunya, el primer presentat per l’Executiu aquesta legislatura.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.