El termini per licitar per a l’antiga INDOX es podria prorrogar al no complir les condicions les dues firmes que s’han presentat

La setmana vinent serà clau per al futur d’Incryen, l’antiga Indox de Tàrrega, a l’Urgell. Els treballadors i les dues úniques empreses que han presentat avui ofertes negociaran millores de les condicions acordades, que de moment, no compleixen. El jutjat mercantil número 3 de Barcelona podria obrir un nou període per licitar.

El termini per licitar per a Incryen s’ha acabat a les deu del matí. S’hi han presentat dues empreses. L’holandesa CNP Holding i l’alemanya 88 K Prime MBK. Cap de les dues compleix les expectatives dels treballadors de subrogar el màxim nombre de empleats possible. El jutge considera que és un punt de partida i assegura que la setmana vinent decidirà si amplia el termini de licitació perquè es presentin més empreses.

De les dues empreses que han licitat avui, una es compromet a contractar 203 treballadors, però en un termini de 5 anys i sense continuitat dels que ja hi ha. D’altra banda dues empreses interessades en l’antiga Indox no s’han presentat avui. Una és xinesa i l’altra catalana.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.