El youtuber David Amorín explica a la Targalan de Tàrrega com ha aconseguit l’èxit a la plataforma

 

David Amorín més conegut a youtube com a Damkalloh és un dels atractius de la 5a Targalan, la Lan Party de Tàrrega que aquest cap de setmana reuneix al pavelló d’Esports a 220 aficionats al món dels videojocs. Una xifra d’inscrits rècord que cada any va creixent.

Amb més de 40.000 subscriptors al seu canal de Youtube “La taberna de Dam” el David combina humor i trucs que ensenya com a jugador professional del videojoc Hearthstone. Assegura que no viu de youtube ni hi vol viure però si que gràcies a la plataforma s’ha donat a conéixer entre les grans marques que ara el contracten com a creador de continguts. A la Targalan explicarà com aconseguir el somni de tot youtuber, tenir molts seguidors.

La Lan Party de Tàrrega que organitzen conjuntament l’Associació Agrat i l’Ajuntament ja està consolidada dins el calendari de Lan Partys de Catalunya i un dels seus atractius és l’accés gratuït a la piscina.

Enguany els premis dels diferents tornejos asecendeixen a 3800 euros tot un reclam que el equips aprecien.

En 48 hores de videojocs també hi ha lloc per a fer altres activitats com jugar a pin pong, un concurs de llençament de disc-dur o el nou concurs “Plastelina Freak per a modelar figures. I quan les piles s’esgoten no hi falta espai per carregar-les.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.