Els 100×100 Fondistes de Tàrrega participen en la Cursa de l’Oli de les Borges

El  diumenge 19 de gener, una nodrida representació dels 100×100 fondistes vàrem participar en la Cursa de l’Oli de Borges organitza el Club Atlètic Borges. Es podia córrer en dues distàncies 5 ó 10 km i la totalitat dels/es socis/es es va decantar per la distància llarga. Des del C.A. 100×100 Fondistes,  es va organitzar un bus per tal d’apropar als 26 socis del Club, a la Capital de les Garrigues. Agrair al  Bart Loomans que ens va oferir les instal·lacions de FISALUT per fer de campament base.

Malgrat ens vàrem llevar amb pluja, durant la cursa no va caure ni una gota i el fang no fou un impediment per gaudir del recorregut. Pel que fa als socis el primer fondista classificat fou el Marc Salat Paisal i pel que fa a les noies la primera sòcia en arribar a la meta fou la Mireia Torrens Cardona.  Com sempre l’organització i el tracte als/les corredors/es fou impecable. Sortides com aquesta, combinen la vessant més esportiva amb la part més lúdica i fomenten el sentiment de club.

100×100 Fondistes de Tàrrega