ELS ALUMNES DE L’INSTITUT D’AGRAMUNT PODRAN FER SERVEIS COMUNITARIS

L’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, i el Director general d’atenció a la família i comunitat educativa del Departament d’educació Ramon Simon, han signat un conveni a través del qual es possibilitarà que alumnes de secundària obligatòria de l’Institut Ribera del Sió puguin experimentar i protagonitzar accions de compromís cívic mitjançant projectes de serveis comunitaris.

Aquests projectes seran avaluats pel Consell escolar del centre i la participació dels alumnes haurà de ser autoritzada pels seus pares, mares o tutors. Al mateix temps es crearà una comissió impulsora amb diferents agents de la comunitat educativa per diagnosticar les necessitats, elaborar propostes i avaluar-ne els resultats.

Segons l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, “es tracta de transmetre valors de servei a la comunitat i alhora aprofitar el talent i implicació dels joves del municipi mitjançant projectes que fins ara no quedaven regulats”.

Es preveu que en les properes setmanes es constitueixi la comissió impulsora i de cara al proper curs, es duguin a terme els primers projectes.

 

 

Peu de foto:Bernat Solé i Ramon Simon signant el conveni.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.